De leukste vakantiehuisjes met hond!

Vakantiehuis met omheinde tuin voor de hond

Een vakantiehuis huren met een omheinde tuin voor de hond staat garant voor een fantastische vakantie voor je huisdier maar ook voor jou, het baasje. Een groot voordeel van een omheinde tuin is dat je hond zich de hele dag kan vermaken, zonder dat hij weg kan lopen. Zo heeft de hond de tijd van zijn leven en kan ook jij lekker ontspannen zonder dat je continu je viervoeter in de gaten hoeft te houden. Hoe fijn is dat? Zo kom je eindelijk toe aan de ontspanning die je zo hard nodig hebt. Boek vandaag nog voordelig een vakantiehuis met omheinde tuin voor hond.

Vakantieparken met omheinde tuin

Er zijn diverse hondvriendelijke vakantieparken waar je terecht kunt voor het huren van een vakantiehuis. In de meeste gevallen zijn deze gelegen in- of vlakbij prachtige natuurgebieden. Als je de omgeving gaat ontdekken zijn er talloze mogelijkheden om prachtige wandelingen te maken of een fietstocht. Bij warm weer kun je het water opzoeken en samen gaan zwemmen. Als je een keer een dag niets wilt doen kun je lekker gaan ontspannen in de tuin terwijl de hond kan ravotten zonder dat je bang hoeft te zijn dat hij wegloopt. Dat is pas genieten!

Vakantiehuis huren met afgesloten tuin

Als je opzoek bent naar een vakantiehuis met een afgesloten tuin heb je ruime keus op onze website. Je kunt er bijvoorbeeld kiezen om in eigen land te blijven en de natuur te ontdekken in Drenthe. Bezoek natuurparken zoals het Internationaal Natuurpark Veenland of Geopark de Hondsrug. Wil je liever richting het water is Zeeland een prachtige provincie om een mooie vakantie te beleven. Andere aanraders is de Veluwe, Limburg maar ook Noord-Brabant kent mooie plekken. Natuurlijk kun je ook vakantiehuizen huren met omheinde tuin in Duitsland, Frankrijk en België. Bij ons is het zoeken van een vakantiehuis dat geschikt is voor honden heel eenvoudig. Klik hier voor meer informatie om te boeken.

Hondvriendelijke vakantiehuizen

Een hondvriendelijke vakantiehuis huren om te genieten van een welverdiende vakantie. Samen met je viervoeter op reis zorgt voor een geweldig avontuur. Het is aan te raden om te verblijven in een vakantiehuis dat hondvriendelijk is zodat je je nergens zorgen om hoeft te maken. Er is een tuin dat omheind is zodat je hond zich helemaal kan uitleven en jij je eigen ding kan doen. Ook zijn veel dingen standaard aanwezig. Zeker bij vakantiehuizen die zich speciaal richten op honden. Zo kan het zijn dat er al een bench staat, een hondenmand en bakken waar voedsel en water in kan. Het kan zijn dat dit gratis is of dat er extra voor moet worden betaald.