De leukste vakantiehuisjes met hond!

Een vakantiehuis huren met de hond

Als echte hondenliefhebber neem je je hond natuurlijk gewoon mee als je op vakantie gaat. Samen de natuur ontdekken in de buurt, een hapje eten in een diervriendelijk restaurant en lekker samen ontspannen in een vakantiehuis. Jij met een goed boek, de hond met een lekkere bot. Dat klinkt nu al als een topvakantie, maar het kan best lastig zijn om vakantiehuizen te vinden waar honden zijn toegestaan. Op onze website vindt je een uitgebreid aanbod vakantiehuizen die je kunt huren waar je viervoeter ook welkom is.

Vakantiehuis vinden met hond

Je vindt bij ons een groot aanbod vakantiehuizen dat je kunt boeken voor een geweldige tijd samen met je viervoeter! Er is voor iedereen wel een geschikte vakantiehuis te vinden. Wil je bijvoorbeeld helemaal tot rust komen kun je kiezen voor een chalet midden in de natuur. Iedere dag een lange wandeling zal jullie beide doen ontspannen. Er zijn natuurlijk ook luxe vakantiehuizen te vinden als je eens iets extra wilt. Verder is het ook mogelijk om een stacaravan te huren op een camping of te verblijven op een vakantiepark. Je geniet dan direct ook van alle faciliteiten die ze beschikbaar stellen. Men kiest er vaak voor om in Nederland te blijven omdat ze hun hond niet te lang in de auto willen. Je vindt daarom veel vakantiehuizen in Nederland. Wil je toch liever naar het buitenland zijn landen als België, Duitsland en Frankrijk echte aanraders om op vakantie te gaan met je honden. Klik hier voor meer informatie en of om er te boeken.

Geniet van prachtige locaties

Wanneer je samen met je hond op vakantie gaat zijn er voldoende locaties te vinden die prachtig zijn. Een goede tip is om een vakantiehuis te boeken dicht bij de Veluwe. Een prachtig natuurgebied waar je niet uitgekeken raakt. Er zijn veel verschillende wandelroutes te vinden die stuk voor stuk indruk op je zullen maken. Ook je hond zal genieten van al het natuur en kan lekker rennen en vliegen door het gebied. Als je geluk hebt kom je zelfs wilde dieren tegen tijdens je avontuur! Denk bijvoorbeeld aan een vos, een schotse hooglander of de edelhert. Houd in dat geval je hond wel even aan de lijn.

Vakantie met de hond, wat neem ik mee?

Als je op vakantie gaat met de hond zijn er natuurlijk een aantal dingen die je mee moet nemen. Het is belangrijk dat je goed bent voorbereid want als je midden in de natuur verblijft kun je niet even snel naar de winkel toe. Je moet natuurlijk zijn voedsel niet vergeten, de riem en bakken waar de hond uit kan eten- en drinken. Verder is het handig om een water drinkfles mee te nemen voor tijdens de wandeling. Zeker als het wat warmer is en je een flinke wandeling gaat maken. Mocht je hond eventueel gebruik maken van medicijnen vergeet deze dan zeker ook niet. Schrijf van te voren het telefoonnummer op van een dierenarts in de buurt.